Om hundpensionatet


Omvårdnad & Skötsel

Skogsgläntans hundpensionat erbjuder plats till er som vill ha någonstans att lämna in hunden när ni t ex åker på semester eller måste åka bort över en dag eller en helg.


På skogsgläntan sitter inte hundarna i några boxar, utan dom bor tillsammmans med oss i huset i ett eget rum som är mysigt inrett för deras behov. Här trivs dom jättebra då dom alltid har sällskap av andra hundar och av oss, istället för att sitta ensam i en box. Det betyder att vi bara tar emot hundar som fungerar i flock,är du osäker fråga gärna oss, för det mesta funkar det jättebra då vi inte släpper ihop hundarna då matte och husse är med och att hundarna får hitta sin plats i flocken på hundars vis med vårt vakande öga.


Här får hundarna mycket uppmärksamhet, kel bus o lek. I vår stora rastgård vistas hundarna i mån av väder , där kan dom busa och leka med varandra eller oss eller bara gå runt eller ligga o mysa. Är det kallt eller regnigt tar vi en promenad i skogen istället.


Mat serveras morgon och kväll, har du andra önskemål rättar vi oss givetvis efter det. Vi vill att ni tar med er egen mat så hunden får den mat dom är vana vid. Vi ger alltid lite extra gott i maten om hunden får äta det. Även lite hundgodis och tuggben kan tas med som hunden kan få till kvällen. Det är alltid bra att ta med något som hunden kan ligga på som luktar "hemma", någon favorítleksak, matskålar håller vi dock med.


Våra lokaler är godkända av veterinär, som finns tillgänglig för våra gäster om någon skulle bli akut sjuk, samt av hälso och miljökontoret. Detta innebär att vi uppfyller alla deras krav gällande säkerhet, material, utrymme etc.


Skogsgläntans personal innehar stor hundvana. Kom gärna hit och se hur vi och hundarna har det, men slå en signal först så att vi inte är ute på långpromenad.


Hälsokrav

Innan ni lämnar er hund hos oss kräver vi att hunden är vaccinerad mot parvo och valpsjuka(vart 3:e år). Vi rekommenderar att du vaccinerar din hund mot kennelhosta varje år. Vaccinationsintyg skall vara utfört av veterinär och skall uppvisas när hunden skrivs in.


Vi räknar givetvis med att din hund är behandlad mot ohyra när den kommer hit. Vi tar inte emot löptikar.


Prislista

Stängt tillsvidare.

Priserna gäller per påbörjat dygn.

All inackordering betalas kontant vid ankomst.1 hund300 kr / dygn2 hundar500 kr / dygn *3 hundar700 kr / dygn *4 hundar


900 kr / dygn *

* Om hundarma kommer från samma hushåll

Kontakt

Skogsgläntans hund och kattpensionat


Svassla 102


733 96 Sala


Mobil: 070 - 759 66 34


info@skogsglantansala.se